Voorgerechten
Bread and dips Geserveerd met pesto, kruidenboter en tapenade | 5 |
Carpaccio Met rucola, zadenmix, gana pedano en truffelmayonaise | 9 |
Champignons in bierbeslag Geserveerd met verse knoflooksaus | 7 |
Soep van de dag Afwisselende huisgemaakte soep | 6 |
Vleesgerechten
Schnitzel Met champignon-roomsaus | 18 |
Schnitzel de Buuren Met bacon, rode ui, prei, paprika, paddestoelen, gepofte tomaat en oude kaas | 20 |
Spareribs Gemarineerde spareribs | 19 |
Mixed grill Spareribs, gemarineerde kipspies en varkenshaas | 20 |
Runder burger Van 100% rundvlees op een bedje van sla, tomaat, bacon en cheddar. op Italiaanse bol of brioche bol | 18 |
Kip burger Burger van kip op een bedje van sla, tomaat, bacon en cheddar. op een Italiaanse bol of brioche bol | 18 |
mayonaise ketchup curry mosterd | 0,50 |
satesaus | 1 |
AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE FRIET EN WARME GROENTE OF SALADE | |
Visgerechten
Vis van de dag Inclusief huisgemaakte verse friet en warme groenten of salade | 19 |
Tagliatelle gamba's Bereid in een romige saus van prei en courgette, geserveerd mt salade en brood | 19 |